Ritkítja a szolnoki házi virágoskerteket egy tolvaj hölgy – ha eltűnik valamink, ő lehet a tettes

Megosztás

Több szolnoki lakos is jogosan felhúzta magát azon, hogy egy biciklit toló nő szemrebbenés nélkül, villámgyorsan begyűjti mások kemény munkájával megalkotott és gondozott virágoskertjének darabjait a városban. Ezúttal egy kamera is felvette.

A legtöbben teljesen biztosak abban, hogy korábban is ugyanez a nő végzett begyűjtést a csodaszép virágoskertjeikben. Mindezt fényes nappal, egyáltalán nem zavartatja magát, igaz, hihetetlenül gyorsan “dolgozik”, másodpercek alatt végez. Ez a bizonyos eset a MÁV strand környékén történt.

Tamás és Zita az egyik helyi csoportban tette közzé panaszát és videóját az esetről, ami egyáltalán nem egyedi. “Próbálnánk egy kicsit szebbé tenni a környezetünket, de sikertelenül, mert sajnos ismét elkezdte a “hölgy” a virágoskertek ritkítását. Világosban, nem tartva semmitől szedi össze az utcára kiültetett növényeket. Nagy zsák a kerékpárján és ami az útjába kerül azt viszi! Akinek reggelre hiányzik a gondozott virágai közül, az láthatja, itt a tettes, ő volt az! Nem napbarnított a bőre! Ez az a szutyok, aki egy éve is felszedett mindent a házunk elől!

Jövőre nem fogja, azért nem veszek, hogy egy ilyen társadalmi hulladék elvigye! Az ilyen emberek miatt néz így ki a városunk!” – dohogott a meglopott áldozat, aki kamerafelvételét is közzétette a friss esetről, ezt IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

Szolnok, 2024.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek